Satsa på en duettegardin till hemmet

En duettegardin är det perfekta valet, om du vill ha ett snyggt och trendigt solskydd som även har funktioner som är bra. Du kan välja olika sorters väv till din duettegardin för att få så mycket ljusinsläpp du vill eller för att få total mörkläggning. Det bästa med duettegardiner är att dessa är vackra så väl som isolerande solskydd. De kommer i olika storlekar så att du kan ha dem på alla sorters fönster. 

De ger ett vackert utseende för dina fönster så väl som att de även har en bra isolerande effekt. Du som vill läsa mer om denna typ av solskydd, du kan besöka Hestra Markis, som har ett stort utbud av just denna typen av gardin.

Duettegardiner och andra typer av solskydd

Hos Hestra Markis finns det inte bara duettegardin utan de erbjuder även en mängd andra sorters solskydd. De har till exempel persienner, i olika sorters material som aluminium och trä. De har även plisségardiner, rullgardiner och lamellgardiner. Dessutom har de solskydd för utomhusbruk, så som fönstermarkiser, terrassmarkiser samt andra typer av markiser. Det är inte fel att satsa på flera olika sorters solskydd. En del av dem är perfekta för solen och hettan, andra är för att ge skugga men även isolering, så att värmen stannar kvar inne under de kallare årstiderna.

​​​ Vill du se hela utbudet som denna butik har, så kan du besöka deras hemsida. Där finns det mer information så väl som bilder på de olika sorterna med solskydd.